29.5.14

Μια γάτα ηρωϊδα που νίκησε ένα σκύλο!






*Mας το έστειλε η ανταποκρίτριά μας Μελίνα Οικονομίδου

 ===



Mπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουμε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά τη θέση του πιστού σωματοφύλακα παίρνει σε αυτή τη περίπτωση η γάτα η οποία σώζει το μικρό αφεντικό της από σκυλί -δολοφόνο:

Την ευχάριστη βόλτα του παιδιού με το ποδήλατο στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, ήρθε να χαλάσει ο σκύλος, που, όπως φαίνεται, είχε διαθέσεις για άγρια παιχνίδια. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, το παιδί σώθηκε χάρις στην άμεση επέμβαση της γάτας της οικογένειας του, η οποία όταν είδε τη σκηνή, επιτέθηκε στον σκύλο και τον έτρεψε σε άτακτη φυγή. Το βίντεο αποτελεί ακόμη μια κλασική ιστορία σκύλου - γάτας, μόνο που αυτήν την φορά, ηττημένος βγάινει ο, κατά τα άλλα, ρωμαλέος σκύλος.

Το βίντεο, το οποίο διαδόθηκε γρήγορα στο Ίντερνετ, δείχνει ένα αυτιστικό αγόρι να απολαμβάνει αμέριμνο την ώρα του παιχνιδιού, κάνοντας ποδήλατο σε δρόμο του Μπέικερσφιλντ. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας σκύλος, το αρπάζει από το πόδι και το τραβάει ρίχνοντάς το από το ποδήλατο.







Η γάτα που ακούει στο όνομα Τάρα, εμφανίστηκε ξαφνικά κι επιτέθηκε στον σκύλο, τον οποίο μάλιστα καταδίωξε στον δρόμο αναγκάζοντάς τον να απομακρυνθεί από το σημείο εκείνο. Στην σκηνή του εγκλήματος έσπευσε η μάνα, η οποία αφού βεβαιώθηκε ότι τα τραύματα, που φέρει ο γιος της δεν είναι κρίσιμα, καταδιώξε τον σκύλο, για να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες του.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το βίντεο ελήφθη από κάμερες ασφαλείας και μάλιστα έδειξαν φωτογραφίες από τα βαθιά τραύματα που επέφερε στο αγόρι ο σκύλος.

"Ευτυχώς δεν ήταν χειρότερα. Ο γιός μου είναι καλά", έγραψε ο πατέρας του παιδιού Ρότζερ Τριαντάφιλο κάτω από το αναρτημένο βίντεο.

Η αστυνομία του Μπέικερσφιλντ ανακοίνωσε ότι ο σκύλος που επιτέθηκε στο αγόρι είναι μία διασταύρωση λαμπραντόρ με τσόου-τσόου, οκτώ μηνών, παραδόθηκε μετά την επίθεση από τους ιδιοκτήτες του στις αρμόδιες αρχές και βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να θανατωθεί.


Εδώ βλέπουμε, μετά το περιστατικό, το αγόρι και τη γάτα:







*Στείλε κι εσύ κάτι στους ΑΟΡ >> enteka11@gmail.com







2 σχόλια:

happy είπε...

Τι γλυκό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα ζώα μπορούν να σε εκπλήξουν κάποιες φορές!!!!!!!!!!!!!